Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/koophuis/domains/koophuiszoeken.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
koophuiszoeken.nl | ALLE informatie voor huizenkopers op koophuiszoeken.nl

koophuiszoeken.nl

Een huis kopen is leuk en spannend, maar zeker ook spannend. Het gaat (meestal) om heel veel geld en je zit er toch een paar jaar aan vast. Zorg dus dat je goed voorbereid aan het werk gaat. Laat je voorlichten over mogelijkheden, maar vooral ook on-mogelijkheden. De weg naar een eigen huis zit vol valkuilen en slinkse aanbieders van diverse diensten die alleen hun eigen belang hoog in het vaandel hebben.

Een koophuis zoeken kan een langdurig karwei zijn, maar op dit moment staat er heel veel te koop voor soms waanzinnig lage prijzen. Kijk goed of jouw gevonden droomhuis het geld wel waard is, laat desnoods een bouwkundig rapport opstellen. Het kan je voor veel ellende behoeden.

De daadwerkelijke koop kun je zelf doen of je kunt een makelaar inschakelen. Zij kennen de lokale markt goed en als je een makelaar neemt die bij een landelijke organisatie (NVM, VBO) is aangesloten dan zit je altijd goed. Op koophuiszoeken.nl vind je een groot aantal makelaars overzichtelijk bij elkaar per provincie en gemeente.

Ook op het gebied van de financi├źn is er heel veel mogelijk, had je vroeger de keus uit een handvol verschillende hypotheekvormen, tegenwoordig zijn dat er honderden. Ga dus naar een professional op het gebied van hypotheken, zij kunnen je optimaal voorlichten bij het kiezen van de juiste hypotheek. Op koophuiszoeken.nl vind je onder het kopje hypotheek heel veel informatie over de meeste hypotheekvormen en aanbieders. Deze dienstverleners kunnen je dan gelijk alles over de fiscus vertellen, in de meeste gevallen kun je een fors deel van de betaalde rente van je inkomen aftrekken waardoor je maandelijks geld van de belastingdienst terug kunt krijgen.